KESÄSESONKI

Pyöräily

Meiltä voit vuokrata laadukkaat ja aina huolletut sähköpyörät, joilla matka tuntureille taittuu ketterästi ja hymy huulilla. Käy siis nauttimassa Ylläksen hienoista reiteistä pyöräillen! Se on loisto vaihtoehto patikoinnille tai vaelluksille, ja mahdollistaa kokemaan yhdellä kertaa vieläkin enemmän. Vuokrauksen yhteydessä annamme reittivinkit Ylläksen poluille, joille pääset vaikka suoraan pihastamme. Voit tilata pyörille myös kuljetuksen mökille tai retken aloituspaikkaan. Valikoimasta löytyy pyörämallit:

– Haibike XDURO 10.0 täysjousto Efatbike

– Haibike ALLMNT 2.0 täysjousto sähkömaastopyörä

– Haibike lasten sähkömaastopyörä alkaen n. 120 cm polkijalle

Tunturi EMax 260 – sähkömaastopyörä lapsille +130 cm

– Liv sähköpyörä junnuille tai alle 165 cm naisille 140-165 cm

Jos haluat pyörän ilman sähköavustusta, valitse Felt DD fatbike. Mikäli olet kiinnostunut porukkasi kanssa ohjatusta pyöräretkestä, ota meihin yhteyttä.

Varaa pyörä

KESÄSESONKI

Melonta ja SUP-lautailu

Ylläksen vesistöt tarjoavat kauniita ja mielenkiintoisia paikkoja melomiseen. Vieressämme sijaitsevalla Ylläsjärvellä pääset nautimaan suplautailusta ja melomisesta rennosti tunturimaisemassa. Kerromme mielelämme myös muista alueen melontapaikoista.

Meiltä voit vuokrata melontaseikkailuusi packraftin, kajakin kaltaisen kevyen ja kannettavan reppulautan. Se menee makuupussin tai teltan kokoiseen pakettiin, ja sillä on painoa vain n 3.5 kg. Sitä on siis helppo liikutella ja kuljettaa mukana. Voit pakata sen esimerkiksi reppuun ja viedä selässäsi mukana parhaisiin melontaretken aloitus paikkohin. Packraftin kanssa voit yhdistää melonnan myös vaellukseen tai pyörärekeen! Sen monipuoliset ominaisuudet ovat syitä, miksi olemme ottaneet packraftin valikoimaamme perinteisen kajakin sijasta. Valittavissa on yhden tai kahden hengen mallit.

Valittavissa on myös ilmatäytteinen, Advanced elemets UltraFrame- kajakki. Siinä on rentoa meininkiä ja miellyttävää melontatuntuma.

Käy suplaudalla kurkkaamassa, miltä Yllästunturi näyttää järveltä päin katsottuna. Reissullasi voit suppailla Ylläsjärven keskellä sijaitsevaan pieneen Isosaareen, ja löytää reittisi jokea pitkin vaikkka Ruonaojan kodalle. Joella on kiva tunnelma, aivan kuin olisit ulkomailla. Olet kuitenkin Suomen Lapissa. Voit ostaa meiltä myös tulistelueväät retkellesi mukaan.

Varaa välineet

YMPÄRIVUOTISESTI

Retkeilyvälineet

Meiltä vuokrattavissasi on erilaisia retkeilyvälineitä, rinkat (kokovaihtoehdot välillä 46-75 l), päiväreput, retkikeittimet, teltat, ja suuremmalle porukalle Savotta puolijoukkueteltta. Tutustu lisää verkkokaupassamme.

verkkokauppaan

YMPÄRIVUOTISESTI

Puolijoukkueteltta

Savotta FDF 20 on puolujoukkueteltta, johon mahtuu jopa 20 henkilöä. Teltan mukaan tulee ympärivuotiseen käyttöön suunniteltu kamina. Se pystytetään keskisalolla ja kahdeksella kulmakepillä ja kiilalla, saat myös tarkemmat ohjeet pystytyksestä. Teltan paino on 27 kg. Hinta alkaen 150 €. Polttopuista sovitaan erikseen.

Varaa

KESÄSESONKI

Skootterit

Kesällä on moottorikelkkojen vuoro olla lomalla, joten tutustu Ylläksen lähialueeseen vaihteeksi autoteitäpitkin skootterilla. Se on kätevä vaihtoehto liikkumiseen mökiltä harrastusten ja palveluiden pariin. Voit yhdistää skootterilla ajoon melonta-aktiviteetin ja vuokrata mukaan pieneen tilaan pakkautuva packraftin. Meiltä saat tarvittavat ohjeet reiteistä ja varustuksesta.

Skootteri on kahden istuttava Piaggio Liberty 50 ja painoraja 150 kg. Vuokrauksen hinta sisältää kypärän. Suosittelemme aiempaa ajokokemusta.

Varaa skootteri

YMPÄRIVUOTISESTI

Palju

Vuokraa palju mökillesi tuomaan lisäarvoa illanviettoon ja saunailtaan ulkoilupäiviesi päätteeksi. Hinta 150 € / vuorokausi. Ilmainen kuljetus Ylläsjävellä, yli 5 km kuljetus 50 €. Veden täyttö ja polttopuut tilattavissa lisämaksusta erikseen. Vinkki: toimitamme tilauksesta myös mökillä valmistettavan illallispaketin, kysy lisää.

Varaa palju

YMPÄRI VUODEN

Matkailuautot

Vuokraamme hyvin varusteltuja asuntoautoja talvi- ja kesäkäyttöön. Autojen luovutus Ylläsjärveltä, myös toimitettuna Kolariin rautatieasemalle tai Kittilään lentokentälle. Hinnat alkaen 800 € / vko, sis. 2500 km.

Tutustu autoihin

LIIKUTTAVIA ELÄMYKSIÄ

KOE KANSSAMME TUNTURIEN KUTSU

Ota yhteyttä