KESÄSESONKI

Maastopyöräily Ylläksellä

LAADUKKAAT VÄLINEET JA MIELLYTTÄVÄT PYÖRÄILYKOKEMUKSET

Tule nauttimaan Ylläksen monipuolisista maastopyöräilyreiteistä vuokraamalla meiltä laadukkaat ja aina huolletut täysjousto sähkömaastopyörät tai E-fatbiket. Niillä matka Ylläksen tuntureilla taittuu ketterästi ja hymy huulilla. Patikoinnin tai vaellusten lisäksi mahdollistaa se kokemaan ja näkemään yhdellä kertaa vieläkin enemmän. Suunnitteletko mihin mennä fatbike tai maastopyörä retkille? Ylläksen maastopyöräilyreitit tarjoavat monipuolisia ja tyyliltään erilaisia pätkiä, autamme mielellämme reittivalinnoissasi. Vuokrauksen yhteydessä annamme reittivinkit Ylläksen poluille.

KYSY PÄIVÄVUOKRAUKSEEN TOIMITUS MÖKILLE TAI RETKEN ALOITUSPAIKKAAN


Valikoimasta löytyy pyörämallit:

– Haibike XDURO 10.0 täysjousto Efatbike

– Haibike ALLMNT 2.0 täysjousto sähkömaastopyörä

– Haibike lasten sähkömaastopyörä alkaen n. 120 cm polkijalle

Tunturi EMax 260 – sähkömaastopyörä lapsille +130 cm

– Liv sähköpyörä junnuille tai alle 165 cm naisille 140-165 cm

Jos haluat pyörän ilman sähköavustusta, valitse Felt DD fatbike. Mikäli olet kiinnostunut porukkasi kanssa ohjatusta pyöräretkestä, ota meihin yhteyttä.

Varaa pyörä

KESÄSESONKI

Packraft Melonta ja SUP-lautailu

Sup-lautailu ja Packraft melonta Ylläsjärvellä käy kauniissa tunturimaisemassa. Ylläksen erämaavesistöt tarjoavat mielenkiintoisia paikkoja melontaan ja retkeilyyn, alueen virtaavista vesistä löydät hauskoja luontoelämyksiä packraftilla seikkaillen. Meiltä pääset melomaan idylliselle Ylläsjärvelle, kerromme mielellämme myös muista Ylläksen melonta mahdollisuuksista.

PACKRAFT

Ehdoton ykkösväline melontaseikkailuun on Packraft, kajakin kaltainen kevyt ja kannettava reppulautta. Se menee makuupussin tai teltan kokoiseen pakettiin, ja sillä on painoa mallista riipuen n 3.5 kg. Sitä on helppo kuljettaa vaikka kainalossa ja liikuttaa mukana autossa, pyörän selässä jne. Voit pakata sen reppuun ja viedä selässäsi mukana parhaisiin melontaretken aloitus paikkohin. Voit yhdistää packraft melontaa myös vaellusreissuun tai pyörärekeen! Sen monipuoliset ominaisuudet retkeily välineenä ovat syitä, miksi olemme ottaneet packraftin valikoimaamme perinteisen kajakin sijasta. Vuokraamostamme löydät Packrateista mallit yhdelle ja kahdelle henkilölle. Sopii myös melontaan lasten tai koiran kanssa sekä kalastukseen.

ADVANCED ELEMENTS -KAJAKKI

Valittavissa on myös ilmatäytteinen, Advanced elemets UltraFrame- kajakki. Siinä on rentoa meininkiä ja miellyttävää suuntavakaata melontatuntumaa.

SUP-LAUDAT

Käy suplaudalla kurkkaamassa, miltä Yllästunturi näyttää järveltä päin katsottuna. Reissullasi voit suppailla Ylläsjärven keskellä sijaitsevaan pieneen Isosaareen, ja löytää reittisi jokea pitkin vaikkka Ruonaojan kodalle. Joella on kiva tunnelma, aivan kuin olisit ulkomailla. Olet kuitenkin Suomen Lapissa. Voit ostaa meiltä myös tulistelueväät retkellesi mukaan.

Varaa välineet

YMPÄRIVUOTISESTI

Aktiviteetteja koiran kanssa

KOSTKA FOOTBIKE – vauhdikasta menoa koiran kanssa tai ilman.

Ylläksen monipuolisessa maastossa mahdollistat kickbiken avulla hyvää kuntoilua itsellesi ja koiralle, hauskalla ja motivoivalla tavalla. Maastojen pehmeät alustat mahdollistavat myös tiellä juoksua nivelystävällisempää liikuntaa koiralle. Oletko jo harjoitellut koirasi kanssa vetämistä, polkujuoksua tai hiihtämistä? Otathan omat vetovaljaat mukaan. Suosittelemme lämpimästi kokeilemaan ja vinkkaamme sopivimmat maastot koiran kanssa. Parhaat reittivalinnat voivat vaihdella koirakkokohtaisesti.


PACKRAFT-MELONTA, SUP-LAUTAILU

Packraftiin tai sup-lautoihimme on mahdollista ottaa myös koira kyytiin. Toivotamme tervetulleeksi tutustumaan.


KOIRAHIIHTO

Talvella on sinulla pääsy vuokraamostamme suoraan myöskin koiraladuille hiihtämään. Kysäise meiltä vinkit latu- ja välinevalintoihin koiran kanssa.

verkkokauppaan

YMPÄRIVUOTISESTI

Retkeilyvälineet

Meiltä vuokrattavissasi on erilaisia retkeilyvälineitä, rinkat (kokovaihtoehdot välillä 46-75 l), päiväreput, retkikeittimet, teltat, ja suuremmalle porukalle Savotta puolijoukkueteltta. Tutustu lisää verkkokaupassamme.

PUOLIJOUKKUETELTTA

Savotta FDF 20 on puolujoukkueteltta, johon mahtuu jopa 20 henkilöä. Teltan mukaan tulee ympärivuotiseen käyttöön suunniteltu kamina. Se pystytetään keskisalolla ja kahdeksella kulmakepillä ja kiilalla, saat myös tarkemmat ohjeet pystytyksestä. Teltan paino on 27 kg. Hinta alkaen 150 €. Polttopuista sovitaan erikseen.

Varaa

KESÄSESONKI

Skootterit

Kesällä on moottorikelkkojen vuoro olla lomalla. Tutustu Ylläksen lähialueeseen vaihteeksi autoteitäpitkin skootterilla. Se on kätevä vaihtoehto liikkumiseen mökiltä harrastusten ja palveluiden pariin. Voit yhdistää skootterilla ajoon melonta-aktiviteetin ja vuokrata mukaan pieneen tilaan pakkautuva packraftin. Meiltä saat tarvittavat ohjeet reiteistä ja varustuksesta.

Skootteri on kahden istuttava Piaggio Liberty 50 ja painoraja 150 kg. Vuokrauksen hinta sisältää kypärän. Suosittelemme aiempaa ajokokemusta.

Varaa skootteri

YMPÄRIVUOTISESTI

Palju

Vuokraa palju mökillesi tuomaan lisäarvoa illanviettoon ja saunailtaan ulkoilupäiviesi päätteeksi. Hinta 150 € / vuorokausi. Ilmainen kuljetus Ylläsjävellä, yli 5 km kuljetus 50 €. Veden täyttö ja polttopuut tilattavissa lisämaksusta erikseen. Vinkki: toimitamme tilauksesta myös mökillä valmistettavan illallispaketin, kysy lisää.

Varaa palju

YMPÄRI VUODEN

Matkailuautot

Vuokraamme hyvin varusteltuja asuntoautoja talvi- ja kesäkäyttöön. Autojen luovutus Ylläsjärveltä, myös toimitettuna Kolariin rautatieasemalle tai Kittilään lentokentälle. Hinnat alkaen 1160 € / vko, sis. 2500 km.

Tutustu autoihin

LIIKUTTAVIA ELÄMYKSIÄ

KOE KANSSAMME TUNTURIEN KUTSU

Ota yhteyttä