Mistä löytyy tunturiflow

Tuntureilla, järvillä, joilla ja poluilla liikkuessa, erilaisissa maastoissa voit löytää flown joka tuo hyvän mielen ja hymyn huulille. Luonnossa liikkuminen on kuntoilua parhaimmillaan niin keholle kuin mielelle. Se on myös lähellä sydäntämme, ja siksi haluamme tehdä vaihtoehdot ulkoiluun Ylläksellä ja lähialueilla sinulle mahdollisimman helpoksi ja mukavaksi.

-Löydä eri tavoin liikuttavia elämyksiä-

Toteuttamalla ulkoiluhetkesi ohjattuna saat retkellesi enemmän sisältöä, opit tietoa ja tarinoita, jotka omatoimisesti kulkiessa jäisi kokematta.

Meille tärkeintä retkien suunnittelussa on, että palvelumme on henkilökohtaista ja yksilöllistä. Halutessasi suunnittelemme ohjelman vain sinulle ja teidän omalle porukalle räätälöidysti. Toteutamme retket aina vain pienten ryhmien kanssa.

Päivitämme parhaillaan talviretkiä. Sillä välin tutustu kesäretkiimme.

Tutustuminen melontaan

Melonta on yksi hauskimpia tapoja seikkailla erämaavesistöissä. Tule tutustumaan packraftmelontaan Ylläsjärvellä melontaohjaajan opastuksella. Parin tunnin melontakokeilun aikana opit muun muassa turvallisen tavan nousta laitteen kyytiin ja sieltä pois sekä haemme tuntuman packraftiin ja melontatekniikkaan. Turvallisessa ja helpossa ympäristössä Ylläsjärven rannalla saat tutustua lajiin. Lyhyen kurssin jälkeen voit ottaa paattisi hallintaan ja jatkaa melontaa omatoimisesti.

Helppo, kesto 2-3 h, hinta alk. 65 € / hlö. Kysy lisätietoja.

Sähköpyöräily Ylläksellä

Hyppää sähköisen fatbiken selkään ja lähde tutkimaan Ylläksen maastoja pyöräillen. Ylläksen maastopyöräilyreitit ovat mitä parhaimmat. Reitit mutkittelevat pitkin metsiä ja tuntureita erämaakahviloiden ohi, jossa voit esimerkiksi nautiskella perinteiset munkkikahvit. Tällä retkellä pääset kokemaan sähköpyörällä unohtumattoman elämyksen.

Keskitaso, kesto 3 tuntia, hinta alkaen 139 €.

Et tarvitse aikaisempaa pyöräilykokemusta, retki soveltuu aloittelijoista kokeneempiinkin harrastajiin. Retki toteutetaan oppaan johdolla ja voidaan räätälöidä porukan kunnon ja toiveiden mukaisesti.

SUP-meditaatioretki

Lähdetään suppailemaan Ylläsjärvelle, nauttimaan hetkestä vesillä ja retken loppua kohti tietoisesti myös hiljentymään itsen ja luonnon äärelle. Retkellä säävaraus (ukkonen, liian kova sade tai tuuli).

Helppo, kesto 2h (sis. n. 1,5 h ohjauksen). Kysy lisätietoja.

Pyörävaellus

Lähde metsästämään keskiyön aurinkoa yön yli kestävällä pyörävaelluksella. Ennen retkä pakkaamme mukaan tarvittavat eväät, varusteet sekä käymme läpi pyörän käytön. Yövymme toteutustavasta ja porukasta riippuen teltoissa, puolijoukkueteltassa tai muussa retkeä varten suunnitellussa paikassa. Pyöräilyn lomassa pääset oppimaan myös erätaitoja oppaan johdolla.

Keskitaso, Kesto n. 1 vrk. Kysy lisätietoja.

Yksilölliset ja uniikit retket

Haluaisitteko toteuttaa yksityisen retken oman ryhmäsi, perheen, kaveri- tai työporukan kesken? Meillä on reppullinen ideoita yksilöllisten aktiviteettien toteutukseen. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan toiveidenne mukainen ohjelma yhdessä.

LIIKUTTAVIA ELÄMYKSIÄ

KOE KANSSAMME TUNTURIEN KUTSU